Υπηρεσίες και Δραστηριότητες

Υπηρεσίες και Δραστηριότητες

Οι διακοπές σας θα πρέπει να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία γι’ αυτό και το ξενοδοχείο μας παρέχει χρήση πισίνας όλο το 24ωρο, καφέ – μπαρ, ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο, σάουνα καθώς επίσης και τζακούζι.

Εκτός από ξεχωριστές, οι διακοπές σας πρέπει να σας μείνουν αξέχαστες. Για αυτόν τον λόγο το ξενοδοχείο μας οργανώνει για εσάς τις παρακάτω δραστηριότητες:

Ημερήσια Κρουαζιέρα

Ανακαλύψτε στην Ελλάδα, την ομορφιά του νησιού της Θάσου, όπως μόνο μπορεί να φανεί από το Αιγαίο πέλαγος. Απολαύστε το κολύμπι και ψάρεμα, αφήστε το καλοκαιρινό αεράκι να σας δροσίσει και τον ήλιο να συμπληρώσει την ενέργειά σας. Απολαύστε ένα νόστιμο μπάρμπεκιου συνοδευόμενο από κρασί. Τα τεράστια βραχώδη ακρωτήρια τους κρυμμένους μικροσκοπικούς όρμους παραλίες, σπηλιές, πεύκα που αγγίζουν τη θάλασσα είναι στην διάθεση σας σε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι (7 ώρες) που είναι επίσης διαθέσιμη και για ιδιωτική χρήση.

Εξερευνήστε την μυστική Θάσο

Είστε λάτρης της φύσης, ένας φανατικός φωτογράφος ή θέλετε να ζήσετε τον τοπικό πολιτισμό; Μήπως σας συναρπάζει το κολύμπι σε κρυμμένες παραλίες με υπέροχο σκηνικό μακριά από τις μάζες των τουριστών και τουριστικών καταστημάτων; Ένας έμπειρος ξεναγός θα σας βοηθήσει να πάρετε το καλύτερο από της Θάσο. Χρησιμοποιούμε πολυτελή off-road 4×4 αυτοκίνητα Chevrolet για να ταξιδεύετε όπου τα λεωφορεία και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα δεν πάνε. Πρώτα ξεκινάμε με ένα σχέδιο της περιοδείας σας. Η περιήγησή μας έχει 3 μεγάλα πυρήνες Ενδιαφέροντος: Φύση, Ανεξερεύνητη Παραλίες, Πολιτισμός και Ιστορία.
Η ξενάγηση τελειώνει με ένα νόστιμο αυθεντικό γεύμα σε ταβέρνα με θέα στο δάσος. Το ελληνικό κρασί περιλαμβάνεται επίσης στην περιοδεία! Η περιοδεία διαρκεί (7-8 ωρες).

Κανό Καγιάκ

Ψάχνετε για κάποια ενέργεια για τις διακοπές σας; Είστε παθιασμένοι για να εξερευνήσετε ένα από τα πλουσιότερα στα ποτάμια της ζωής των πουλιών στην Ευρώπη με ένα κανό; Έμπειροι εκπαιδευτές-ξεναγοί θα σας παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις & εξοπλισμό για να απολαύσετε αυτή τη φανταστική δραστηριότητα. Ανακαλύψτε τη μυστική ομορφιά του ποταμού Νέστου & θαυμάσετε την πλούσια χλωρίδα του! (5-6 ώρες καθαρό χρόνο στο ποτάμι -7 έως 8 ώρες η όλη εμπειρία).

Jeep Safari

Ανακαλύψτε το πιο αυθεντικό μέρος της Θάσου. Χαλαρώστε στο γαλήνιο τοπίο της τοποθεσίας «Μαριές» Χαρείτε την λίμνη και τους καταρράκτες, όπου μπορείτε να απολάυσετε τους ήχους της φύσης και τη μυρωδιά της άγριας χλωρίδας. Να δροσιστείτε σε μια από τις φρέσκα λίμνες,Θαυμάστε την εκπληκτική θέα από την υψηλότερη κορυφή της Θάσου. Επισκεφθείτε τα χωριά ταξιδέψτε στον χρόνο εισερχόμενοι σε εκκλησίες που χτίστηκαν από τους ντόπιους σε 1804. Ολοκληρώστε την περιήγησή σας με ένα νόστιμο γεύμα σε ένα πραγματικό θασίτικο ταβέρνακι! Μια ξεναγος ανυπομονεί να σας καθοδήγησει. Χρησιμοποιούμε ένα άνετο 4×4 Chevrolet το οποίο εξασφαλίσει μια ασφαλή και ευχάριστη περιήγηση (7-8 ώρες).

Sailing Cruise

Αν αναζητάτε για ένα πιο κομψό τρόπο για να εξερευνήσετε μερικές από τις πιο εκπληκτικές παραλίες του Βορρειου τμήματος της Θάσου, τότε Κρουαζιέρα είναι η απάντηση στις αναζητήσεις σας.Πλεύστε εκεί όπου το πράσινο της χλωρίδας της Θάσου συναντά την πεντακάθαρη γαλάζια θάλασσα. Κολυμπήστε σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στην Ελλάδα. Το σύγχρονο μας γιοτ θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε για μια εμπειρία κρουαζιέρας -ιστιοπλοΐας που δεν θα ξεχάσετε ποτέ! Ένα ωραίο ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα και μια μπύρα περιλαμβάνεται στην κρουαζιέρα. (7 ώρες) Η δραστηριότητα είναι επίσης διαθέσιμη για ιδιωτική χρήση.

Sunset Sailing Cruise

Η κρουαζιέρα μας κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος σας προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο να γιορτάσετε με την αγαπημένη σας οποιαδήποτε ιδιαίτερη στιγμή ή απλά να συνδυάσετε την εμπειρία ενός απογευματινού μπάνιου στο ηλιοβασίλεμα. Ένα μεγάλο άνετο και πολυτελές σκάφος σας ταξιδεύει στις πιο καταπληκτικές ακτές της Θάσου. Απολαύστε με τους αγαπημένους σας τη Θάσο και την εναλλαγή των χρωμάτων. Το φωτεινό χρώμα του ήλιου δίνει τη θέση του στο απίστευτο πορτοκαλί και κόκκινο έως ότου τελειώσει στο βαθύ μπλε χρώμα. Η κρουαζιέρα είναι διαθέσιμη και για ιδιωτική χρήση.

 

Όταν το τέλειο είναι το πρότυπο

Τα πάντα για να κάνουν τη διαμονή σας συναρπαστική και αξέχαστη είναι ακριβώς εδώ στο Kinira Beach Hotel.

Ένα άψογο προσωπικό, είναι η ψυχή του Kinira Beach Hotel, έτοιμο να συλλέξει προσεκτικά κάθε πρόταση και να σας προτείνει τις καλύτερες τοποθεσίες στην περιοχή. Οι επισκέπτες είναι το κέντρο των δραστηριοτήτων μας, η ευημερία τους, η χαλάρωση, ο ελεύθερος χρόνος τους, η επιθυμία να ζήσουν μια ευχάριστη εμπειρία.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *